Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πριν τον ΠΑΟΚ… Μύκονο, πριν την ΑΕΚ… Μπεσίκτας

Πριν τον ΠΑΟΚ… Μύκονο, πριν την ΑΕΚ… Μπεσίκτας

Ξανά στο «σημάδι» ο Ονιεκούρου με δημοσιεύματα-παραμύθια παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Όπως είχε συμβεί και πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Με μία βαλίτσα στο χέρι ο Χένρι Ονιεκούρου! Τι, δεν τα μάθατε; Πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πήγε ή μάλλον τον… πήγαν ταξιδάκι αναψυχής στην Μύκονο, πριν από αυτό με την ΑΕΚ πάει Τουρκία για να κλείσει στην Μπεσίκτας. Έτσι μαθαίνουμε από… δημοσιεύματα, όλως τυχαίως 48 ώρες πριν από το ματς με την Ένωση. Ο λόγος, μάλλον προφανής.

Όσο ήταν βέβαια στο νησί των ανέμων ο Νιγηριανός τότε, άλλο τόσο θα πάει και τώρα στην Μπεσίκτας για να αντικαταστήσει τον Λάριν. Φεύγει λέει ο Καναδός από την τουρκική ομάδα και ο αντικαταστάτης του βρέθηκε στο πρόσωπο του Ονιεκούρου. Έτσι λένε τα χαμπέρια από τη… γειτονική χώρα.

«Ο Ονιεκούρου, που πήγε στον Ολυμπιακό στην αρχή της σεζόν, δεν βρήκε αυτό που ήλπιζε στη νέα του ομάδα. Πήρε χρόνο σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν μπορούσε να συνεισφέρει γκολ και ασίστ. Έδωσε 1 ασίστ σε 4 αγώνες στο Europa League» αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «haberler.com» που τονίζει μάλιστα στη συνέχεια πως «ο Ολυμπιακός δεν θέλει να κάνει ζημιά στον Νιγηριανό στον οποίο επένδυσε 4,5 εκατ. ευρώ».

Μάλλον έχουν αρχίσει να κάνουν κακές παρέες κατά Ελλάδα μεριά οι Τούρκοι. Δεν εξηγείται αλλιώς…

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024