Κερδίζει επιβεβαιωμένα σε όλα τα σημεία

Όταν οι επαγγελματίες παίρνουν αποφάσεις για την επιχείρησή τους, το κάνουν με αυστηρά κριτήρια. Γι’ αυτό επιλέγουν την σκούπα Τ 11/1 ΗΕΡΑ 14 της Kärcher. Γιατί θέλουν την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα, την αντοχή και τη δύναμη που μπορούν να εμπιστευθούν με κλειστά μάτια. Επειδή όμως και στο σπίτι μας έχουμε τις ίδιες, υψηλές απαιτήσεις, ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε την Τ 11/1 ΗΕΡΑ! Επιτέλους, μια επαγγελματική σκούπα στην υπηρεσία του σπιτιού μας!

.

Η Τ 11/1 ΗΕΡΑ 14 κερδίζει επιβεβαιωμένα σε όλα τα σημεία:

  1. Είναι η μοναδική σκούπα που ρουφάει ακόμη και ιούς χάρη στο φίλτρο ΗΕΡΑ 14, το κορυφαίο φίλτρο της αγοράς 

Σήμερα δεν υπάρχει πιο προηγμένο φίλτρο από το ΗΕΡΑ 14. Δεν είναι τυχαίο που το χρησιμοποιούν στα αεροπλάνα για να προστατεύει τους επιβαίνοντες από μικρόβια, βακτήρια, ιούς – επομένως και από τον covid. Συγκρατεί το 99,995% των μικροσκοπικών σωματιδίων και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο δοκιμής DINEN 1822:2019.

.

  1. Συνδυάζει super δύναμη με πολύ χαμηλό θόρυβο λειτουργίας

Η Τ 11/1 ΗΕΡΑ 14 έχει την εντυπωσιακή αναρροφητική ισχύ των 235 mbar/23,5 kPa από 850 W για να εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού. Και το κάνει με πολύ χαμηλό θόρυβο λειτουργίας, μόλις 61 dB(A)! Αυτός ο συνδυασμός σου δίνει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιείς όπου και όποια ώρα της ημέρας τη χρειάζεσαι χωρίς κανένα πρόβλημα.

.

  1. Ζυγίζει μόνο 4,3kg!

Κι όμως, είναι τόσο ελαφριά! Επιπλέον, διαθέτει πρακτική και εργονομική λαβή μεταφοράς για να τη σηκώνεις και να τη μεταφέρεις εύκολα, χωρίς κόπο, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο το καθάρισμα.

  1. Αντέχει πολλά!

Η T 11/1 HEΡA 14 σχεδιάστηκε για εντατική χρήση και προστασία από ανατροπές. Εφοδιασμένη με έναν ανθεκτικό προφυλακτήρα προστατεύεται από χτυπήματα και προσκρούσεις.

Ποτέ ξανά μια σκούπα δεν σου έδινε τόσα πολλά!

Ανακάλυψε την Τ 11/1 ΗΕΡΑ εδώ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr