
Ολυμπιακός – Μπήκε και ο Ονιεκούρου
Προπονήθηκε ο Ονιεκούρου και είναι στη διάθεση του Μαρτίνς για το ματς με την ΑΕΚ
Ακόμα μία επιστροφή μετρά ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό να προετοιμάζεται σχεδόν με όλα του τα «όπλα».
Μετά τους Γκάρι Ροντρίγκες, Μαντί Καμαρά, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, στις προπονήσεις επέστρεψε σήμερα και ο Χένρι Ονιεκούρου.
Ο νιγηριανός εξτρέμ ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις τελευταίες μέρες και είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής.
Μοναδικός απών για τον πορτογάλο προπονητή είναι πλέον ο Πιέρ-Μαλόνγκ Κουντέ.
Ο καμερουνέζος χαφ έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική, δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα και όλα δείχνουν πως δε θα καταφέρει να προλάβει το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League.
Από χθες μπήκαν στις προπονήσεις και οι έλληνες διεθνείς (Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας και Βρουσάι), ενώ σήμερα θα επιστρέψει ο Σισέ και αύριο θα μπουν ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Βατσλίκ.
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- Βραζιλία, Μεξικό και Δημοκρατικοί στο «στόχαστρο» του Χαβιέρ Μιλέι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 27 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

