Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη του Προμηθέα στην Γερμανία (71-65)

Μεγάλη νίκη του Προμηθέα στην Γερμανία (71-65)

Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Ουλμ, καταφέρνοντας να φύγει το διπλό από τη Γερμανία, επικρατώντας με σκορ 71-65.

Τη νίκη με σκορ 71-65 πανηγύρισε ο Προμηθέας Πάτρας κόντρα στην Ουλμ, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του στο EuroCup, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής τη διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου πραγματοποίησε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μια εξαιρετική τρίτη περίοδο που του έδωσε τη δυνατότητα να χτίσει μια μικρή διαφορά, καταφέρνοντας εν τέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα παρά την πίεση των Γερμανών.

Κορυφαίος για τον ελληνικό σύλλογο ήταν ο Κέντρικ Ρέι που είχε 14 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Αϊζέια Μάιλς – Τζεράι Γκραντ που μέτρησαν 11 και 10 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, ξεχώρισαν οι Τόμας Κλέπεϊζ με 22 και Σεμάι Κρίστον με 20 πόντους.

Η Ουλμ ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση παίρνοντας μια μικρή διαφορά την οποία και διατήρησε στην πρώτη περίοδο, πριν ο Προμηθέας βρει ρυθμό και καταφέρει να μειώσει την απόσταση του από το σκορ, όντας μόλις έναν πόντο πίσω με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (32-31).

Στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν. Οι Πατρινοί πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο που τους επέτρεψε να κάνουν την ανατροπή, αλλά και να χτίσει μια διαφορά η οποία στη συνέχεια του έδωσε τη δυνατότητα να κάνει μια πολύ καλή διαχείριση στο τέλος του αγώνα, παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό διπλό ενόψει της συνέχειας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024