Big Brother – Ξέσπασε σε κλάματα η Μαίρη – Η κόντρα με τον Παναγιώτη και ο νέος αρχηγός
Τεταμένο είναι το κλίμα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού
Δύσκολες ώρες περνά στο Big Brother η Μαίρη. Μετά την αποχώρηση του Κωστή κάποιοι παίκτες έχουν πέσει πάνω της κατηγορώντας την και μιλώντας άσχημα για εκείνη.
Μάλιστα, ο Πέτσας την χαρακτήρισε πίσω από την πλάτη της ψεύτικη. Εκείνη το έμαθε και στο δωμάτιο επικοινωνίας «λύγισε».
«Άκουσα κάποια πράγματα να λέει ο Παναγιώτης, άλλο ότι έχουμε διαφορετική οπτική και άλλο αυτό. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς να τους κάνει ο Παναγιώτης; Να τους πει ο Νάσος εντάξει αλλά ο Παναγιώτης που είναι ευγενικός;», ανέφερε η ίδια στον Big Brother.
Όσο για τον νέο αρχηγό στο σπίτι;
Ευδοκία, Άννα, Ανχελίτα, Νάσος, Μαίρη, Νίκος, Μαρία και Παναγιώτης πάλεψαν για να ηγηθούν του σπιτιού και να έχουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η θέση.
Η τύχη ήταν με το μέρος του Νίκου που πήρε για τέταρτη συνεχόμενη φορά τα ηνία του σπιτιού και είναι εξοικειωμένος με τα «βάρη» του πόστου.
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
- Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με την πρόταση του Ιράν αλλά την εξετάζει – Δεκάδες χώρες ζητούν το άνοιγμα του Ορμούζ
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε το μπρόκολο στη διατροφή σου – Κάνει καλό
- Σύγκρουση τρένων στην Ινδονησία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Δεκάδες τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442