Κιλκίς – Κουνάβι προκάλεσε μπλακ αουτ στην πόλη
Σοβαρή βλάβη στην ηλεκτροδότηση του Κιλκίς προκάλεσε ένα κουνάβι, το οποίο προσπάθησε να ζεσταθεί πάνω στον μετασχηματιστή του δικτύου του υποσταθμού του Κιλκίς.
Ένα κουνάβι στάθηκε η αιτία να παραμείνει για πολύ ώρα το Κιλκίς και όλα τα χωριά του στο βαθύ σκοτάδι.
Στις 8:20 περίπου το βράδυ της Τρίτης ένα βραχυκύκλωμα στον κεντρικό υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στο Κιλκίς (στο δρόμο προς Αργυρούπολη) βύθισε στο σκοτάδι την πόλη και τα χωριά του δήμου Κιλκίς.
Αντίθετα η βορειοδυτική πλευρά του νομού, η περιοχή του δήμου Παιονίας δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την ηλεκτροδότησή της αφού τροφοδοτείται από τον υποσταθμό της περιοχής Αξιούπολης.
Σύμφωνα με το eidisis.gr, αιτία του βραχυκυκλώματος ήταν ένα κουνάβι, που πλήρωσε με τη ζωή του την ανάγκη να βρει ζεστασιά πάνω στον μετασχηματιστή του δικτύου του υποσταθμού του Κιλκίς.
Κοντά μιάμιση ώρα κράτησε η διακοπή ρεύματος, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στον μετασχηματιστή, γύρω στις 10 το βράδυ.
- Πάνος Ρούτσι: Πώς έμαθε για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – Για αδιαφορία κατηγορεί την κυβέρνηση
- Κικίλιας: «Να ξυπνήσει η Ευρώπη, να ξανασχεδιαστούν πολιτικές» για τον πρωτογενή τομέα
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» με Ελ Κααμπί στο αεροδρόμιο – Υπέγραψε memorabilia από τον τελικό του Conference League (vids)
- Κ. Καραμανλής: Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στους αγρότες και κτηνοτρόφους
- Αγρότες: Έξω από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων τα τρακτέρ – Νέα μπλόκα στο Κάστρο Βοιωτίας και τη γέφυρα Ευήνου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [07.12 – 13.12.2025]


