Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με την πλάτη στον τοίχο ο Τσιτσιπάς (0-2)

Με την πλάτη στον τοίχο ο Τσιτσιπάς (0-2)

Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και μπήκε με το… αριστερό στα ATP Finals. Χάθηκε η μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος για τον Στέφανο, που θα τα δώσει όλα απέναντι στον Ρουντ για να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και μπήκε με το… αριστερό στα ATP Finals. Χάθηκε η μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος για τον Στέφανο, που θα τα δώσει όλα απέναντι στον Ρουντ για να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Ο Στέφανος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το παιχνίδι, με τον Ρώσο στο πρώτο σέρβις γκέιμ του Ελληνα τενίστα να έχει τρεις ευκαιρίες για μπρέικ. Ο συμπατριώτης μας με την κλάση του «έσβησε» τα μπρέικ πόιντς του Ρούμπλεφ και μετά κόπων και βασάνων έκανε το 1-0.

Ο Αντρέι ισοφάρισε εύκολα σε 1-1, με τον Στέφανο να αντιμετωπίζει προβλήματα και στο τρίτο γκέιμ. Ωστόσο, ο Ελληνας τενίστας παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να το «κλείσει» και να κάνει το 2-1 στο ματς, με τον Ρώσο να απαντάει για το 2-2.

Στο πέμπτο γκέιμ, μάλιστα, ο Ρούμπλεφ πέτυχε το μπρέικ και προηγήθηκε με 3-2. Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και έκανε το 4-2, με τον Στέφανο να μειώνει σε 4-3. Ο Αντρέι σερβίροντας εξαιρετικά έκανε το 5-3, με τον Τσιτσιπά να μειώνει 5-4 και να μένει ζωντανός στη διεκδίκηση του σετ. Ο Αντρέι, όμως, δεν πτοήθηκε και σερβίροντας για μια ακόμα φορά εξαιρετικά έκανε το 6-4 και το 1-0.

Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε πρώτος και στο δεύτερο σετ, με τον Ελληνα τενίστα να σβήνει μπρέικ πόιντ του Ρούμπλεφ και να κάνει το 1-0. Ο Αντρέι ισοφάρισε σε 1-1, με τον Στέφανο μετά κόπων και βασάνων να κάνει το 2-1.

O Ρώσος απάντησε για το 2-2 και μάλιστα, όπως και στο πρώτο σετ, στο 5ο γκέιμ έκανε μπρέικ και προηγήθηκε 3-2. Στη συνέχεια ο Ρούμπλεφ σέρβιρε και παρά το γεγονός ότι το γκέιμ πήγε στην ισοπαλία (40-40), ο Αντρέι κατάφερε να το κλείσει και να κάνει το 4-2.

Ο Στέφανος κράτησε το σερβίς του και μείωσε σε 4-3, με τον Ρούμπλεφ, ωστόσο, να κάνει εύκολα το 5-3 και να φτάνει ένα βήμα από τη νίκη. Ο Ελληνας τενίστας μείωσε εκ νέου σε 5-4, με τον Αντρέι όμως να σερβίρει σωστά και να κάνει το 6-4 και το 2-0 στα σετ.

Ο Ρώσος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη απέναντι στο Νο.4 του κόσμου, με τον Στέφανο Τσιτσιπά από την άλλη να μπαίνει με το… αριστερό στη φετινή διοργάνωση.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024