
Πρόβλημα και με Τζαβέλλα στην ΑΕΚ
Νέο πρόβλημα στην Ένωση λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Τζαβέλλα να έχει σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους.
Η ΑΕΚ συνεχίζει να έχει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο, καθώς και ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε με ενοχλήσεις από την Εθνική. Ο Έλληνας στόπερ της Ένωσης επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις με ένα σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Superleague.
Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής, ενώ ο Αργύρης Γιαννίκης περιμένει να δει και σε τι κατάσταση θα είναι και οι Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ. Οι δυο ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων έκαναν και σήμερα θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και παραμένουν αμφίβολοι για το ντέρμπι.
Από εκεί και πέρα, οι Πέτρος Μάνταλος, Σίμος Μήτογλου, Μιχάλης Μπακάκης, Ντάρκο Γέβτιτς και Μιχάλης Κοσίδης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, καθώς οι δύο πρώτοι επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις της Εθνικής, ενώ οι άλλοι τρεις έπαιξαν με την ΑΕΚ Β’.
Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Θεοχάρης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.
- ΗΠΑ – Βέλγιο 1-4: Το… ποδόσφαιρο δικαίωσε τους Βέλγους, πέρασαν θριαμβευτικά στους «8»
- Περού: Ο υποψήφιος της αριστεράς για την προεδρία αναγνωρίζει την ήττα του
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο απέρριψε χθες Δευτέρα τη «νομιμοποίηση» του εκλεγμένου ακροδεξιού διαδόχου του
- Οι ΗΠΑ εκφράζουν «μεγάλη ανησυχία» για τη δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από την Κίνα
- Τυχερή ισοφάριση για τις ΗΠΑ, άμεση απάντηση και 2-1 το Βέλγιο (vids)
- Φουλ επίθεση το Βέλγιο και γρήγορο 1-0 επί των ΗΠΑ (vids)


