Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις κορυφαίες teen τηλεοπτικές σειρές φέρνουν τα πιο fun βράδια στο σπίτι

Τρεις κορυφαίες teen τηλεοπτικές σειρές φέρνουν τα πιο fun βράδια στο σπίτι

Το θρυλικό Gossip Girl επιστρέφει – και μαζί του άλλες δυο μοναδικές επιλογές για τους λάτρεις της νεανικής τηλεόρασης

Κάποτε τις χαρακτηρίζαμε «ένοχη απόλαυση». Μετά εκείνες αναβαθμίστηκαν αδιανόητα, εμείς ξεπεράσαμε τις περιττές αγκυλώσεις και, επιτέλους, τις εκτιμήσαμε για αυτό που είναι. Οι teen τηλεοπτικές σειρές διατηρούν την αίγλη της εφηβικής ξενοιασιάς που τους χάριζαν ανέκαθεν μια θέση στις καρδιές μας – ακόμη και αν είμαστε σε μια ηλικία που έχουμε πια ξεχάσει τα πρόσωπα των συμμαθητών μας.

Όμως τώρα, που τα σενάριά τους περιλαμβάνουν σύγχρονους προβληματισμούς με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο, έχουμε ακόμη περισσότερους λόγους να τις λατρεύουμε.

Τρεις εξαιρετικές επιλογές της κατηγορίας έρχονται φέτος το Νοέμβριο στην HBO και, αμέσως μετά, αποκλειστικά για την Ελλάδα, στο Vodafone TV. Να γιατί δεν πρέπει να τις χάσεις.

Gossip Girl reboot – Ξαναγύρισες, ε;

Είτε είσαι 15, είτε 35, έχεις παρακολουθήσει τουλάχιστον μια φορά την πολυτελή και ιντριγκαδόρικη καθημερινότητα της Serena, της Blair, του Chuck, του Nate και του Dan. Η σειρά που σημάδεψε τη μόδα των ‘00s (και πολλά περισσότερα από αυτή), και έκανε reboot τον περασμένο Ιούλιο επιστρέφει ξανά με νέα επεισόδια από τις 11 Νοεμβρίου. Πόσο καλύτερη να γίνει μια τηλεοπτική είδηση;

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις ένα γρήγορο catch up μπορούμε να σε καθοδηγήσουμε με 2 απλές προτάσεις. Ναι, επιστρέφουμε στο Upper East Side (αυτό δα έλειπε). Και ναι, είμαστε πάλι στο Λύκειο της ελίτ, Constance Billard St. Jude’s. Όμως είμαστε και στο 2021, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Όχι μόνο ενδυματολογικά – παρόλο που η μόδα είναι από μόνη της ικανή να μας κάνει να ανοίξουμε το Vodafone TV μας – αλλά και σε ό,τι αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πάμπλουτοι μαθητές και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για να βασανίσουν ο ένας τον άλλο.

Head of the class – Η καθηγήτρια που νομίζαμε ότι θέλαμε να έχουμε

Φαντάσου ξεκινώντας μια τυπική χρονιά στο σχολείο, να αναλάμβανε την τάξη σου μια καθηγήτρια αποφασισμένη να σου διδάξει όχι την ύλη, αλλά το πώς θα καταφέρεις να βιώσεις πιο ουσιαστικά την εμπειρία της ίδιας της ζωής. Ονειρικό δεν ακούγεται; Όπως αποδεικνύει, όμως, το Head of the Class, τα πράγματα ποτέ δεν είναι τόσο απλά.

Βασισμένη σε μια από τις πιο λατρεμένες σειρές της δεκαετίας του ’80, η ανέμελη κωμωδία της HBO που έκανε την πρεμιέρα της στις 4 Νοεμβρίου, απέχει χιλιόμετρα από την κλασική συνταγή σκοταδιού και σασπένς. Και χαιρόμαστε για αυτό. Γιατί όσο και αν απολαμβάνουμε το Euphoria και άλλες dark εφηβικές σειρές, η αλήθεια είναι ότι είχαμε ανάγκη και από μια παραγωγή που να μας θυμίζει τις πιο ξένοιαστες, αμήχανες, άχαρες πτυχές της εφηβείας. Στα μεγάλα plus ανήκει φυσικά και η εξαιρετική Isabella Gomez στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

The Sex Lives of College Girls – Μια σειρά που δίνει αυτό που υπόσχεται

Ο τίτλος λέει λίγο-πολύ ότι χρειάζεται να ξέρεις για το περιεχόμενο της. Το The Sex Lives of College Girls, της υποψήφιας για Emmy συγγραφέα/παραγωγού Mindy Kaling και του Justin Noble, καταφέρνει να σε κάνει να γελάσεις ήδη από το trailer – και, κυρίως, να ταυτιστείς.

Το concept είναι απλό: τέσσερις συγκάτοικοι φτάνουν στο διάσημο κολέγιο Essex της Νέας Αγγλίας και (προσπαθούν) να απολαύσουν την ολοκαίνουργια φοιτητική ελευθερία τους. Και το σεξ. Ειδικά το σεξ.

Δεν χρειάζεται να σου πούμε ότι από την προσπάθεια αυτή προκύπτουν τραγελαφικές καταστάσεις. Αν είχες τη χαρά να ζήσεις τη φοιτητική ζωή – ή αν την έχεις ακόμα – το ξέρεις ήδη πολύ, μα πολύ καλά. Το σημαντικό όμως είναι ότι η σειρά καταφέρνει να το αποτυπώσει άψογα, με έναν απολύτως οικείο και διασκεδαστικό τρόπο. Από εμάς είναι «ναι».

Αν αγαπάς τα teen series όσο κι εμείς, ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας σου. Και για να καλύψεις την αναμονή ανάμεσα στα επεισόδια, στο Vodafone TV θα ανακαλύψεις πολύ ακόμη αγαπημένο νεανικό περιεχόμενο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου στο vodafone.gr ακολουθώντας λίγα, απλά βήματα και στη συνέχεια να εγκαταστήσεις το Vodafone TV app στην smart TV, το κινητό ή/και το tablet σου. Από εκεί και μετά θα μπορείς να εξερευνήσεις εντελώς δωρεάν για ένα μήνα όλο το πλούσιο περιεχόμενο, χωρίς αποκωδικοποιητή και χωρίς δέσμευση συμβολαίου.

Στην πλατφόρμα θα βρεις, φυσικά, τις αποκλειστικές ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ της HBO, δημοφιλή κανάλια, αλλά και ένα πλήθος από μεγάλες πρεμιέρες αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά και έναν εκτεταμένο κατάλογο από δωρεάν αγαπημένες ταινίες και σειρές για μικρούς και μεγάλους που ανανεώνεται κάθε μήνα.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024