Τραγωδία στην άσφαλτο μετά από το φοβερό τροχαίο στον Δομοκό ανάμεσα σε ένα ΙΧ και ένα βυτιοφόρο που μεταφέρει υγραέριο.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η σύγκρουση των οχημάτων ήταν σφοδρή και υπάρχουν τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας.
Το ΙΧ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και ανασύρθηκαν νεκροί ο 46χρονος οδηγός, με την 43χρονη σύζυγό του και την 22χρονη κόρη τους, όλοι Αλβανικής υπηκοότητας, ενώ τραυματισμένος, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βγήκε ο 17χρονος γιος τους, που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας
Ταυτόχρονα έχει σημάνει συναγερμός γιατί το βυτιοφόρο μετέφερε υγραέριο.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.