
Συνεχίζεται η μετασεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη
Από τις 4:00 έως τις 6:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου καταγράφηκαν 5 μετασεισμοί με τον ισχυρότερο να υπολογίζεται στα 3,1 Ρίχτερ
Συνεχίζεται η μετασεισμική ακολουθία στο Αρκαλοχώρι, με πολλές από τις σεισμικές δονήσεις που καταγράφονται να γίνονται αισθητές και στο Ηράκλειο.
Από τις 4:00 έως τις 6:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου καταγράφηκαν 5 μετασεισμοί με τον ισχυρότερο να υπολογίζεται στα 3,1 Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 7 χιλιομέτρων Βόρεια – Βορειοανατολικά του Αρκαλοχωρίου και το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 8,5 χιλιόμετρα.
Ακολούθησαν άλλες πέντε επιφανειακές δονήσεις με την ισχυρότερη από αυτές μεγέθους 2,8 Ρίχτερ να καταγράφεται στις 4:58 τα ξημερώματα.
- Χανταϊός: Οκτώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του στελέχους των Άνδεων – Η ενημέρωση του ΠΟΥ
- Νέο επίδομα ανεργίας: Υπό αξιολόγηση η πιλοτική εφαρμογή – Ποιοι κινδυνεύουν να το χάσουν
- Οι Νεάντερταλ ήταν οι πρώτοι οδοντίατροι, αποκαλύπτει δόντι 59.000 ετών
- Το Μουντιάλ πλησιάζει, ο Μέσι… ετοιμάζεται: Χατ τρικ και ασίστ για την Ίντερ Μαϊάμι (vids)
- Οι περιφερειακοί πόλεμοι στερούν διατροφή από σχεδόν ένα εκατομμύριο παιδιά στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
- «Έπιασε δουλειά» στο νοσοκομείο «Μεταξά» ο Ντύλαν, ο πρώτος σκύλος θεραπείας


