Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας – «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε»

Μπαρτζώκας – «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε»

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Αγία Πετρούπολη προβλημάτισε τον Ελληνα τεχνικό.

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη με 84-78, για την 9η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν… μάσησε τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου, με τον έμπειρο τεχνικό να στέκεται στην κακή άμυνα που έπαιξαν οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στα λάθη που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον κόουτς των Πειραιωτών να δίνει συγχαρητήρια στη Ζενίτ για την εμφάνιση και τη νίκη.

Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα τεχνικού στην συνέντευξη τύπου:

«Συγχαρητήρια στην Ζενίτ για την εμφάνιση και την νίκη. Είχαμε κακή εμφάνιση στην άμυνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Βελτιωθήκαμε στο κομμάτι αυτό στην γ’ περίοδο. Νομίζω ότι σκόραραν 8-9 πόντους. Αλλά πρέπει να πω ότι χρειαζόμασταν περισσότερα όπως καλύτερο έλεγχο στο ριμπάουντ, περισσότερη κυκλοφορία της μπάλας, καλύτερη βραδιά στα ανοιχτά μας σουτ. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, αν και ήταν κλειστό ματς. Όταν έπρεπε να κάνουμε step up κάναμε χαζά λάθη, είχαμε κακή προσέγγιση στην άμυνα και αφήσαμε την Ζενίτ να πάρει αυτοπεποίθηση και να κερδίσει».

Νωρίτερα, στο flash interview ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε: «Βελτιώσαμε την άμυνά μας στην 3η περίοδο, όταν η Ζενίτ έβαλε μόνο 9 πόντους. Όμως, στο τέλος δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, γιατί αστοχήσαμε σε πολλά ελεύθερα σουτ».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024