Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπανδρέου - Από τον Χέντριξ στον Αργυρό

Παπανδρέου – Από τον Χέντριξ στον Αργυρό

«Είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια» ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου, σχολιάζοντας ότι ο Χέντριξ ήταν «δυστυχώς, ένας από τους πολλούς ροκάδες που φεύγουν από τη ζωή από τα ναρκωτικά»

Οι μουσικές επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου έχουν ένα μεγάλο «εύρος» και σε καμία περίπτωση δεν καλύπτονται από το στίχο του Τζίμι Πανούση «θέλω ζόρικα ντουέτα Τζίμι Χέντριξ Βαμβακάρης» κλπ στο τραγούδι «Σαν το Σαμουήλ στο Κούγκι».

Εύρος και ποικίλα ερεθίσματα

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha μίλησε μεταξύ άλλων και για τις μουσικές του επιλογές. Αρχικά, επέλεξε την διασκευή του Τζίμι Χέντριξ στο «All Along The Watchtower», σε στίχους Μπομπ Ντίλαν, το οποίο μετέφερε στα ελληνικά ο Διονύσης Σαββόπουλος, με τον τίτλο «Ο παλιάτσος και ο ληστής».

«Είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια» ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου, σχολιάζοντας ότι ο Χέντριξ ήταν «δυστυχώς, ένας από τους πολλούς ροκάδες που φεύγουν από τη ζωή από τα ναρκωτικά».

Πάντως η επιλογή του κ. Παπανδρέου στο τέλος της εκπομπής, που ήταν ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, το «Τελικά σε θέλω, τελικά μου λείπεις», προκάλεσε το χιουμοριστικό σχόλιο των δημοσιογράφων ότι «από τον Jimmy Hendrix στον Κωνσταντίνο Αργυρό υπάρχει ένα εύρος».

«Αυτό θέλουμε, να έχουμε ένα εύρος και ποικίλα ερεθίσματα και αγαπάμε και το ελληνικό τραγούδι» απάντησε, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024