
ΣΥΡΙΖΑ προς ΕΡΤ – «Ο Τσίπρας ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός που εκπροσώπησε τη χώρα σε διάσκεψη για τη Λιβύη το 2018
Η Κουμουνδούρου ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι, στο δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, αναφέρθηκε πως «για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός συμμετείχε σε διάσκεψη για τη Λιβύη», μιλώντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Τον τρόπο κάλυψης της διάσκεψης για τη Λιβύη από την ΕΡΤ σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του.
Συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι, στο δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, αναφέρθηκε πως «για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός συμμετείχε σε διάσκεψη για τη Λιβύη», μιλώντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «η ΕΡΤ του κ. Ζούλα έσπευσε σήμερα να επιβεβαιώσει ότι, πέρα από τις λίστες Πέτσα, πάντα υπάρχουν και οι πρόθυμοι δουλοπρεπείς».
Επεσήμανε, μάλιστα, πως «το δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης ‘αποκάλυψε’ ότι για πρώτη φορά Έλληνας Πρωθυπουργός συμμετείχε σε διάσκεψη για τη Λιβύη, όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο πρώτος πρωθυπουργός που εκπροσώπησε τη χώρα σε διάσκεψη για την Λιβύη ήταν ο Αλέξης Τσίπρας στις 12 και 13 Νοεμβρίου του 2018 στο Παλέρμο».
Και προσέθεσε ότι στις συνόδους που ακολούθησαν, στο Βερολίνο, η χώρα μας δεν συμμετείχε «με ευθύνη του κ. Μητσοτάκη».
Στη συνέχεια, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, λέγοντας πως «εχθές, τα ίδια με την ΕΡΤ υποστήριξε και ο εθνικός μας ψεύτης Γιάννης Οικονόμου, για να τον διαψεύσει ο Γιώργος Κατρούγκαλος».
«Η αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα δυστυχώς γίνονται ψιλά γράμματα για την ΕΡΤ, όταν πρόκειται να εξυπηρετήσει την προπαγάνδα του Μαξίμου. Άξιος ο διπλασιασμός του μισθού σας, κ. Ζούλα», κατέληξε στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
