Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Επιστροφή στις προπονήσεις – Η ώρα του Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός – Επιστροφή στις προπονήσεις – Η ώρα του Σένκεφελντ

Σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό, που τους δόθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αναλαμβάνει δουλειά στα μετόπισθεν ο Σένκεφελντ.

Την επιστροφή τους στις προπονήσεις θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο Κορωπί μετά το διήμερο ρεπό, που τους δόθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στόχος η βελτίωση σε αρκετούς τομείς εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Το «τριφύλλι» καλείται να βρει άμεσα νίκες, καθώς στα τρία τελευταία παιχνίδια κατάφερε να βάλει στο… σακούλι του μόλις 1 βαθμό. Έτσι, ο Σέρβος τεχνικός θα δουλέψει πολύ τις ημέρες μέχρι και το επόμενο ματς κόντρα στη Λαμία. Και συγκεκριμένα, θα δουλέψει στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης απέναντι σε κλειστές άμυνες διότι εκεί έχει παρατηρηθεί μεγάλο πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα είναι διαθέσιμος στο επόμενο ματς. Ο Ολλανδός στόπερ ήταν στην αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα αναμένεται να αγωνιστεί. Η απουσία του είναι εμφανής, καθώς τα θέματα των «πρασίνων» δεν περιορίζονται μόνο στην επίθεση, αλλά και στην αμυνα.

Ο ηγέτης της άμυνας του Παναθηναϊκού έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάιο, όμως προπονείται σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες 20 μέρες. Μένει να φανεί τι θα σκεφτεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εν όψει Λαμίας.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024