Πέμπτη 07 Μαϊου 2026
weather-icon 24o
Γιώργος Παπανδρέου – Να είμαστε όλοι μέτοχοι στο Facebook – Nα αποποινικοποιηθεί η κάνναβη

Γιώργος Παπανδρέου – Να είμαστε όλοι μέτοχοι στο Facebook – Nα αποποινικοποιηθεί η κάνναβη

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε στο ζήτημα της διαχείρισης των δεδομένων της γνωστής πλατφόρμας, ενώ επανέφερε την πρότασή του για την κάνναβη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Ο Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξή του, μίλησε για τις εξελίξεις στο Facebook, αναφέρθηκε στο ζήτημα της διαχείρισης των δεδομένων, ενώ επανέφερε την πρότασή του για την κάνναβη.

Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ μίλησε στο ραδιόφωνο του Αlpha, ενώ έκανε σχετικές αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Twitter για τα δύο αυτά ζητήματα.

Δείτε τις αναρτήσεις

«Εμείς θέλουμε το μοντέλο αυτοδιαχείρισης των δεδομένων. Γιατί να μην είμαστε όλοι μέτοχοι στο Facebook; Εφόσον εγώ δίνω τα δεδομένα μου, γιατί να μην έχω ένα κομμάτι κέρδους από την επεξεργασία τους; Γιατί να μην κάνει η Ευρώπη μία πλατφόρμα των πολιτών;», σημειώνει ο κ. Παπανδρέου.

Για την αποποινικοποίηση της κάνναβης έγραψε: «Η ψυχαγωγική κάνναβη πρέπει να αποποινικοποιηθεί. Η χώρα θα μπορούσε να έχει τεράστια έσοδα από την παραγωγή και την πώληση, αλλά με έλεγχο».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 07 Μαϊου 2026
Cookies