Την παρέμβαση της Εισαγγελίας της Αθήνας προκάλεσε το περιστατικό πτώσης σοβάδων από το ταβάνι στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών.
Για την υπόθεση διενεργεί προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για σειρά αξιόποινων πράξεων όπως επικίνδυνη βλάβη από αμέλεια και παράβαση καθήκοντος.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).