ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

σε συνεργασία με την Εκδοτική Αθηνών, συνεχίζουν τη μεγάλη τους προσφορά:

Ελληνική Μυθολογία

«ΟΙ ΗΡΩΕΣ», ο δεύτερος τόμος

με την υπογραφή του Ιωάννη Κακριδή

Οι ήρωες, οι ιστορίες τους, τα κατορθώματα.

Θησέας, Μίνωας, Ορφέας, Ελένη, Μήδεια, Ευρώπη, Αριάδνη.

Οι μυθικοί ήρωες της Αττικής, Βοιωτίας, Θεσσαλίας, Αιτωλίας, Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Hλιδας, Αρκαδίας, Κορίνθου, Κρήτης, Θράκης, Νησιών και Mικράς Aσίας.

Η ζωή και οι περιπέτειές τους σε ένα μνημειώδες, πλούσια εικονογραφημένο έργο, που δεν πρέπει να λείπει από καμία παιδική βιβλιοθήκη.

Ενα έργο αναφοράς για κάθε αναγνώστη που θέλει να συνδυάσει την απόλαυση με τη γνώση, διαβάζοντας κείμενα για τους αρχαίους μύθους γραμμένα με τρόπο επιστημονικό και παράλληλα γλαφυρό.

Με τη σφραγίδα της Εκδοτικής Αθηνών και τoυ Ιωάννη Κακριδή.

Μην χάσετε τον δεύτερο τόμο.

Η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό την «Ελληνική Μυθολογία», την έγκριτη έκδοση της «Εκδοτικής Αθηνών», το μεγαλόπνοο έργο που ο κορυφαίος έλληνας φιλόλογος Ι. Θ. Κακριδής σχεδίασε και επεξεργάστηκε, αφενός συγγράφοντας μεγάλο μέρος ο ίδιος, αφετέρου συντονίζοντας κι εποπτεύοντας τα κείμενα άλλων ειδικών στη μυθολογία, Ελλήνων και ξένων, που περιέχονται σε αυτό.

Πρόκειται για έργο μνημειώδες ˗πλούσια εικονογραφημένο με αριστουργήματα της αρχαίας τέχνης, το οποίο επίσης περιλαμβάνει γεωγραφικούς χάρτες, γενεαλογικά δέντρα, σχέδια και, στο τέλος κάθε τόμου, βιβλιογραφία˗ γραμμένο με τρόπο γλαφυρό και παράλληλα επιστημονικό, έτσι ώστε ο αναγνώστης να απολαμβάνει το ανάγνωσμα και συγχρόνως να μαθαίνει την πρώτη αρχή και την εξέλιξη κάθε μύθου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr