Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Μουτίδου - Οι κρίσεις πανικού, οι εφιάλτες και τα χάπια - «Κλαίω πολύ»

Σοφία Μουτίδου – Οι κρίσεις πανικού, οι εφιάλτες και τα χάπια – «Κλαίω πολύ»

«Τι συνέβη λοιπόν σε εμένα; Οι πανικοί μου ξεκίνησαν. Με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά – μία εβδομάδα πριν είχα αρρωστήσει από γρίπη και ήμουν σωματικά σε κατάπτωση- κλονίστηκα»

Για τις κρίσεις πανικού, οι οποίες όπως λένε ξεκίνησαν και πάλι, αλλά και τα νέα συμπτώματα που έχει, μίλησε -μεταξύ άλλων- η Σοφία Μουτίδου, σε νέο βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube.

«Τι συνέβη λοιπόν σε εμένα; Οι πανικοί μου ξεκίνησαν. Με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά – μία εβδομάδα πριν είχα αρρωστήσει από γρίπη και ήμουν σωματικά σε κατάπτωση- κλονίστηκα. Πρώτα απ’ όλα γιατί την ήξερα, γιατί είχε την ίδια με τη μαμά μου και γιατί έμοιαζε σ’ εμένα. Αυτά είναι αρκετά για έναν άνθρωπο που παίρνει αγωγή να τον πυροδοτήσουν» λέει στο βίντεο η ηθοποιός.

«Συνέβησαν και άλλα γεγονότα στη ζωή μου, όπως για παράδειγμα ότι ο πατέρας μου δε με αναγνώρισε λόγω της άνοιας που έχει και δέχτηκα μία πολυεπίπεδη επίθεση από παντού. Με κάποιους εφιάλτες, μία μικρή – ευτυχώς – ταχυκαρδία, πνίγομαι εδώ και νομίζω ότι πεθαίνω. Εκεί που κάθομαι. Πολλές φορές νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε ένα γκρεμό. Σταμάτησα και τη γυμναστική που παίζει πολύ ρόλο στην εκτόνωση. Έμεινε μόνο η χημειοπροφύλαξη με τα χάπια και τις συνεδρίες που ξεκίνησα πάλι. Κλαίω πολύ και νιώθω βαθιά λύπη» πρόσθεσε.

Είχε βρεθεί στο «μάτι» του κυκλώνα

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Μουτίδου, πρόσφατα είχε βρεθεί στο «μάτι» του κυκλώνα, έπειτα από ένα βίντεο που ανέβασε και σχολίαζε τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων.

«Ομοφυλόφιλοι άνδρες, η σειρά σας παιδιά» είπε, προσπαθώντας να σχολιάσει με χιουμοριστικό τρόπο τις επιθυμίες ενός γκέι άνδρα στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος σχολίων.

«Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι στρέιτ. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν. Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο πατέρας του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι γκέι. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Ο καθένας θέλει έναν στρέιτ. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει. Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο» είχε πει στο βίντεο.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024