Καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Δείτε πού και πότε θα «χτυπήσουν»
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού...
Με δυνατούς βορειάδες θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου.
«Μία νεφική μάζα από τη νοτιοδυτική Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Κυριακής φαίνεται να κινείται από τα δυτικά – νοτιοδυτικά προς τα βόρεια – βορειοανατολικά και αυτή η συννεφιά θα δώσει βροχές και ίσως και κάποιες τοπικές καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, στα περισσότερα δυτικά τμήματα» τονίζει ο κ. Αρναούτογλου.
Όπως υπογράμμισε ο Σάκης Αρναούτογλου δεν αποκλείεται να απλωθεί αυτή η βροχοφόρα συννεφιά και να φτάσουν από το απόγευμα προς το βράδυ κάποιες τοπικές βροχές στην ανατολική Πελοπόννησο, στην ανατολική Στερεά και στην Αττική.
Τέλος, όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου, τα σύννεφα και τη Δευτέρα θα είναι πυκνά και αναμένονται περισσότερες τοπικές βροχές.
Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο – Μηνύματα Ανδρουλάκη στο εσωτερικό και ανακοίνωση «κυβερνητικής ομάδας»
- Συνταγή: Αραβική με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου οι υποκλοπές – Μπαίνουν στην εξίσωση για πρόωρες εκλογές
- Μαρούσι: Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας
- Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συννεφιά και βροχές στα ορεινά
- Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ






