Ανατροπή βυτιοφόρου στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου – Μετέφερε κηροζίνη
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις
Πριν από λίγο ανετράπη βυτιοφόρο στην εθνική Αθηνών – Κορίνθου στον κόμβο των Μεγάρων. Το συγκεκριμένο βυτιοφόρο, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι της αεροπορίας, μετέφερε κηροζίνη με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις.
Το ατύχημα έγινε στο ρεύμα προς την Πάτρα και η κυκλοφορία διεκόπη. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ υπήρξε διαρροή της κηροζίνης με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ώστε να γίνει η μετάγγιση της κηροζίνης σε άλλο βυτιοφόρο, πράγμα και το οποίο έγινε.
Αυτήν τη στιγμή η κυκλοφορία των οχημάτων έχει επανέλθει. Ευτυχώς δεν έχουν υπάρξει τραυματίες.
- Ο Λανουά δεν θέλει ξένους διαιτητές επειδή βλέπει ότι κλείνουν οι πόρτες
- Η Κίνα ξεκινά ξανά περιπολίες στις ακτές της Ταϊβάν, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις
- Καύσωνες: Η Ευρώπη είναι η ταχύτερα θερμαινόμενη ήπειρος – Ακραία υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να πλήττουν την Ελλάδα
- Ο Σαλάχ αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν από την πρόκριση της Αιγύπτου
- Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι είναι επισήμως παντρεμένοι
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442