Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη - Ουρές ασθενοφόρων έξω από το Ιπποκράτειο από κρούσματα κοροναϊού

Θεσσαλονίκη – Ουρές ασθενοφόρων έξω από το Ιπποκράτειο από κρούσματα κοροναϊού

Σε ασφυκτική κατάσταση οι ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με δεκάδες νέα κρούσματα κοροναϊού

Την ώρα που τα κρούσματα του κοροναϊού ανεβαίνουν δραματικά εκτυλίσσονται εικόνες πανικού έξω από την καινούρια κλινική covid του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ακόμη μια εφιαλτική εφημερία ολοκληρώθηκε στις 8 το πρωί σήμερα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με δεκάδες νέους ασθενείς με κοροναϊό να σπεύδουν στην κλινική, όπως αναφέρει το grtimes.gr.

Ασφυκτικά γεμάτες οι ΜΕΘ

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Χρήστος Τζελέπης, σε δηλώσεις του μετά την εφημερία του, επιβεβαίωσε ότι προσήλθαν πάνω από 53 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο συγκεκριμένο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ακόμα 17 ύποπτα.

Ο ίδιος πρόσθεσε, πως το Σάββατο άνοιξε ακόμα μία κλινική Covid στο νοσοκομείο, στη θέση της ορθοπεδικής και ουρολογικής κλινικής, η οποία γέμισε αμέσως με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να νοσηλεύονται στο ίδρυμα περισσότεροι από 150 ασθενείς σε απλές κλίνες.

Την ίδια ώρα με τις κλίνες ΜΕΘ να είναι ασφυκτικά γεμάτες, τέσσερις επιπλέον ασθενείς με κοροναϊό νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός αυτών.

Ο κ. Τζελέπης επεσήμανε πώς οι αντοχές του προσωπικού εξαντλούνται όλο και περισσότερο, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση διευκρίνισε πώς στο νοσοκομείο δεν έχει έρθει κανένας επικουρικός υγειονομικός για να βοηθήσει στην κατάσταση. Αντίθετα, το προσωπικό είναι μειωμένο λόγω των αναστολών εργασίας.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024