
Θεσσαλονίκη – Επιστολή εμπόρων σε τρεις υπουργούς για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού από τις βαλκανικές χώρες
Την ανησυχία τους για τη φήμη ότι κυκλοφορούν πολλά πλαστά πιστοποιητικά από συγκεκριμένες βαλκανικές χώρες, διατυπώνουν με επιστολή τους οι έμποροι της Θεσσαλονίκης, ζητώντας οδηγίες από τα αρμόδια υπουργεία
Καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης αρνήθηκαν την είσοδο σε τουρίστες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Βόρεια Μακεδονία, που επισκέφθηκαν την πόλη το Σαββατοκύριακο, οπότε και ξεκίνησαν τα νέα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό, γιατί τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί στις χώρες τους δεν εμφανίζονται στο ελληνικό σύστημα πιστοποίησης.
Τα παραπάνω επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσαλονίκης (ΕΣΘ) σε επιστολή που απέστειλε προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Θεοκλή Ζαούτη.
«Κυκλοφορούν πλαστά πιστοποιητικά από αυτές τις χώρες»
«Παρακαλούμε όπως μας υποδείξετε τι πρέπει να γίνει σε αυτή την περίπτωση, καθώς απ’ ό,τι έχει ακουστεί, κυκλοφορούν πολλά πλαστά πιστοποιητικά από τις παραπάνω χώρες, όμως, σίγουρα δεν είναι όλα. Παρακαλούμε για την άμεση απάντησή σας, διότι τη δύσκολη εποχή που διανύουμε δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ούτε έναν πελάτη», αναφέρει χαρακτηριστικά εο Εμπορικός Σύλλογος.
- Πέντε χρόνια ακρίβειας: 39% αυξήθηκε ο πληθωρισμός στα τρόφιμα – 31% στη στέγαση
- Πέθανε ο Ντιν Ταβουλάρης, ο Έλληνας του «Νονού», σε ηλικία 93 ετών
- ΣΥΡΙΖΑ: Ό,τι και να πει ο Γεωργιάδης η ώρα της ετυμηγορίας για τα γαλάζια σκάνδαλα πλησιάζει
- Αυτό είναι το πόρισμα για το τροχαίο του Ντιόγκο Ζότα: Μηχανική βλάβη, δεν υφίσταται εγκληματική ενέργεια
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 30 Απριλίου
- Live: Στην Αθήνα ο Εμανουέλ Μακρόν – Ποιους θα δει

