Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πωλίνα Γκιωνάκη - Μου άνοιξε το κεφάλι και μετά προσπάθησε να με στραγγαλίσει

Πωλίνα Γκιωνάκη – Μου άνοιξε το κεφάλι και μετά προσπάθησε να με στραγγαλίσει

Καθώς τη στραγγάλιζε, η κ. Γκιωνάκη τού ξέφυγε και έπεσε κάτω, ενώ κατάφερε να σηκωθεί, να φωνάξει και να ανοίξει την πόρτα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας που έζησε σε προηγούμενη σχέση της περιέγραψε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», όπου μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε στο πλευρό ενός κακοποιητικού άντρα για έξι ολόκληρα χρόνια.

Αρχικά υποστήριξε πως ήταν χειριστικός, ενώ ξεκίνησε από τη λεκτική και την ψυχολογική βία, προσπαθώντας να την κάνει να μην νιώθει ασφάλεια μόνη της.

«Ότι εξαρτάσαι από εκείνον και σε υποτιμά. Έτσι ξεκινάει συνήθως. Μετά, όταν υπάρχει μια διαφωνία, ξεκινά να σε σπρώχνει. Μετά μπορεί να είναι ένα χαστούκι. Εγώ στο πρώτο χαστούκι έφυγα» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ωστόσο εξομολογήθηκε πως ξαναγύρισε δίπλα του, αφού την έπεισε πως κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να επαναληφθεί, καθώς τη διεκδικούσε πολύ. «Ξαναγύρισα, γιατί με διεκδικούσε τόσο πολύ. Μου έλεγε ότι με αγαπάει και ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ», εξήγησε, τονίζοντας προς όλες τις γυναίκες ότι «δεν υπάρχει το ποτέ».

«Είχε γονατίσει μπροστά μου στο Κολωνάκι, μπροστά σε κόσμο, φαντάσου και με παρακάλεσε» περιέγραψε.

Η άγρια επίθεση

Τότε δεν μπορούσε να φανταστεί μέχρι πού ήταν ικανός να φτάσει, ώσπου μια μέρα, με αφορμή μια διαφωνία που είχαν, της επιτέθηκε άγρια.

«Είχαμε μία διαφωνία γιατί εγώ δεν συνεργάστηκα μαζί του. Ήθελε να παίξω σε ένα έργο που είχε γράψει στο θέατρο. Δεν πίστευα ότι το έργο αυτό θα πάει καλά και αρνήθηκα. Ένιωσε σαν να τον μείωνα επαγγελματικά» ανέφερε.

Ακολούθως περιέγραψε πως ενώ καθόταν σε μία πολυθρόνα κι εκείνος στην απέναντι, σηκώθηκε και την έπιασε με δύναμη από τον ώμο, αρχίζοντας να την ταρακουνά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη το κεφάλι της στο ξύλο της πολυθρόνας και να ανοίξει. «Μετά με έπιασε από τον λαιμό. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό. Πήγα σε ιατροδικαστή και σε γιατρό. Σε μία φωτογραφία ο λαιμός μου είναι μελανιασμένος όλος» συμπλήρωσε.

Καθώς τη στραγγάλιζε, η κ. Γκιωνάκη τού ξέφυγε και έπεσε κάτω, ενώ κατάφερε να σηκωθεί, να φωνάξει και να ανοίξει την πόρτα.

«Έφυγα και του είπα «επιστρέφω», όχι «φεύγω, χωρίζω». Εκεί θα ήταν το τέλος μου. Του είπα πηγαίνω στην κοινή μας φίλη που έμενε δίπλα και γυρίζω και δεν γύρισα ποτέ. Πήγα στο νοσοκομείο, στον ιατροδικαστή. Με φιλοξένησε η φίλη μου ένα δεκαπενθήμερο, γιατί για να πάω σπίτι μου να συναντήσω τη μητέρα μου, την αδερφή μου και το παιδί μου, θα έπρεπε να είμαι πάρα πολύ καλά για να τους πω τι μου έχει συμβεί. Όταν τους το είπα, ήμουν πια καλά» εξήγησε για το πώς κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024