Λαμία – Οδηγός μηχανής έπεσε σε κοπάδι με αγριογούρουνα και τραυματίστηκε
Το κοπάδι του έκλεισε το δρόμο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να πέσει πάνω στα άγρια ζώα.
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής με έναν οδηγό μηχανής να καταλήγει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.
Ο άτυχος άνδρας είχε την ατυχία να διασταυρωθεί με κοπάδι αγριογούρουνων σε περιοχή της Λαμίας και να τραυματιστεί στο πρόσωπο αν και φορούσε κράνος.
Σύμφωνα με το LamiaReport, το κοπάδι του έκλεισε το δρόμο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να πέσει πάνω στα άγρια ζώα. Κατά την πτώση το κράνος χτύπησε πάνω πιθανότατα στους χαυλιόδοντες ενός εκ των αγριόχοιρων, καθώς έσπασε τραυματίζοντας τον δικυκλιστή στο πρόσωπο.
Στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, χρειάστηκαν αρκετά ράμματα ωστόσο στάθηκε τυχερός σε σχέση με την αναπάντεχη συνάντηση που είχε με τα αγριογούρουνα.
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442