Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέγκυ Ζήνα - «Επέλεξα να κρατήσω το καμαρίνι του Γιάννη Πάριου»

Πέγκυ Ζήνα – «Επέλεξα να κρατήσω το καμαρίνι του Γιάννη Πάριου»

Η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή MEGA STAR και μίλησε για τα επαγγελματικά σχέδιά της, αλλά και τα talent shows.

Η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε στις όμορφες στιγμές που πέρασε στο «Σπίτι με το MEGA»

«Ήταν μία καταπληκτική εκπομπή χαίρομαι πάρα πολύ που το ξαναξεκινήσατε!», δήλωσε ενθουσιασμένη η τραγουδίστρια στην αρχή της συνέντευξης.

Όσο αφορά στα επαγγελματικά σχέδια της, η Πέγκυ Ζήνα θα εμφανίζεται στο ανακαινισμένο «Baraonda», με την Πένυ Μπαλτατζή, τον Χάρη Γεωργίου, την Εύα Τσάχρα και τον Μιχάλη Μόσχο, με μία ορχήστρα που θα διευθύνει ο Γιώργος Ζαχαρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

«Για θετική ενέργεια κράτησα το καμαρίνι του Γιάννη Πάριου, και από το καμαρίνι του Τόλη Βοσκόπουλου πήρα το ρολόι του, για να το έχω μαζί μου και να κουβαλώ την ενέργειά του», αποκαλύπτει η διάσημη τραγουδίστρια.

Επιπλέον, μίλησε για το νέο της τραγούδι «Ψυχή της Αγάπης» και πως έφτασαν να γράψουν αυτό το τραγούδι μαζί με την στιχουργό Νίκη Παπαθεοχάρη.

«Σε ένα φαγητό μας με την Νίκη, ήρθε αυτός ο στίχος στο μυαλό μου και μου έκανε κλικ, και μάλιστα μου ανέφερε ότι αυτό το τραγούδι το έχει μελοποιήσει ο Δήμος Αναστασιάδης. Πήρα αμέσως τον Δήμο και του είπα:« Αυτό το τραγούδι είναι δικό μου!», αποκάλυψε.

Η τραγουδίστρια εξέφρασε την άποψή της για τα talent shows λέγοντας πως:

«Δεν είμαι αντίθετη στα talent shows αρκεί να αντιμετωπίζονται ως όμορφα σεμινάρια. Δεν είμαι αποτρεπτική ως προς αυτά. Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου μόνο ως παρουσιάστρια, μου αρέσει η τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

«Βόμβα» Αταμάν για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό – Τι είπε ότι θα κάνει αν δεν πάει Final 4 το «τριφύλλι»

Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε πως αν δεν πάει ο Παναθηναϊκός στο Φάιναλ-4 θα φύγει από την ομάδα, θέλοντας να δείξει ουσιαστικά την μεγάλη πίστη που έχει στην πρόκριση επί της Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024