ΚΚΕ – Απρόκλητη η επίθεση των ΜΑΤ στους πυροσβέστες
Η πρόσληψή τους είναι άκρως απαραίτητη στο Πυροσβεστικό Σώμα, υπογραμμίζει το ΚΚΕ για τους συμβασιούχους πυροσβέστες καταδικάζοντας την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στη σημερινή τους συγκέντρωση που διεκδικούσαν τη μονιμοποίησή τους
Για απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση των πυροσβεστών, κάνει λόγο το ΚΚΕ τονίζοντας ότι η κυβέρνηση χτύπησε αυτούς που με αυτοθυσία έσβηναν φωτιές και τον Οκτώβρη τους απέλυσε.
Δίκαιο το αίτημά τους για μονιμοποίηση
Η πρόσληψή τους είναι άκρως απαραίτητη στο Πυροσβεστικό Σώμα, υπογραμμίζει το ΚΚΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:
«Η κυβέρνηση της ΝΔ, με την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση των πυροσβεστών, χτύπησε αυτούς που όλο το καλοκαίρι, με αυτοθυσία, σβήνανε τις φωτιές, εργαζόμενοι με 6μηνες συμβάσεις και τους οποίους στα τέλη του Οκτώβρη απέλυσε, όπως κάνουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις.
»Κι όλα αυτά τη στιγμή που είναι πασίγνωστο ότι η πρόσληψη τους είναι άκρως απαραίτητη στο Πυροσβεστικό Σώμα. Γι’ αυτό και το αίτημα τους για μονιμοποίηση είναι δίκαιο. Αυτό το αίτημα, που έθεσε ξανά το ΚΚΕ μέσω τροπολογίας, απέρριψε μόλις πριν από λίγες μέρες η κυβέρνηση της ΝΔ στη Βουλή, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα σιωπούσαν.
Διαβάστε επίσης: Πυροσβέστες – Καταγγελία για ακρωτηριασμό από κρότου λάμψης των ΜΑΤ
»Σήμερα, η κυβέρνηση προχώρησε ακόμα παραπέρα χτυπώντας την κινητοποίηση των πυροσβεστών. Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα τους και τους καλεί να βγάλουν τα συμπεράσματα τους για όλους εκείνους που, ενώ το καλοκαίρι υποκριτικά τους χτυπάνε την πλάτη, μόλις διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους, τους αντιμετωπίζουν με καταστολή. Μόνο ο διαρκής μαζικός αγώνας, μαζί με το λαό, μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα τους και να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα για μονιμοποίηση».
📌Για την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε συγκέντρωση των πυροσβεστών
🔴Η κυβέρνηση χτύπησε αυτούς που με αυτοθυσία έσβηναν φωτιές και τον Οκτώβρη τους απέλυσε – Η πρόσληψή τους είναι άκρως απαραίτητη στο Πυροσβεστικό Σώμα#πυροσβεστες https://t.co/tCrcMtXbTf— Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ (@gt_kke) November 5, 2021
- «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την αυθεντικότητα» λέει η Ντακότα Τζόνσον περίπου γυμνή
- Θεσσαλονίκη: Θλίψη για τον θάνατο της εκπαιδευτικού – Οι αναφορές για bullying, τι λέει ο σύντροφός της
- Να «αγκαλιάσει» την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας θέλει ο Ολυμπιακός στο Παρίσι
- Ο Τσίπρας κρατά δυνάμεις εν μέσω πολέμου – Ξεκάθαρες οι διαχωριστικές γραμμές από Μητσοτάκη
- Προκρίθηκαν στους «16» του Indian Wells Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς
- Ένοπλη επίθεση στο σπίτι της Rihanna στο Μπέβερλι Χιλς: H 35χρονη άνοιξε πυρ με όπλο τύπου AR-15

