Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MEGA Star - Η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται τον Γιώργο Γιαννιά και τον Διονύση Ατζαράκη

MEGA Star – Η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται τον Γιώργο Γιαννιά και τον Διονύση Ατζαράκη

Ακόμα, στο MEGA Star έρχεται η Πέγκυ Ζήνα, που μιλάει για όλους και για όλα, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη

Το MEGA Star, η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, δίνει ραντεβού με τους φίλους του ελληνικού πενταγράμμου κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Αυτό το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται στο «MEGA Star» τον Γιώργο Γιαννιά και τον Διονύση Ατζαράκη.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλάει για την επιστροφή του στη νυχτερινή διασκέδαση, καθώς και για τις στιγμές στην καριέρα του που ένιωσε αδικημένος. Στο «MEGA Star» έρχεται και ο Διονύσης Ατζαράκης, ο οποίος αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε να ασχολείται με το stand-up comedy και τα σχέδια του για το μέλλον.

Από το «MEGA Star» δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αστείες δοκιμασίες. Η Konnie, ο Αντώνης και ο Διονύσης μεταμφιέζονται σε παλαιστές σούμο και επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στην παντομίμα. Η συνέχεια προβλέπεται απολαυστική…
Ακόμα, στο MEGA Star έρχεται η Πέγκυ Ζήνα, που μιλάει για όλους και για όλα, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη. Η κάμερα του «MEGA Star» παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από την

εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» με τον κορυφαίο ερμηνευτή Γιώργο Νταλάρα. Στην ενότητα «Χάι-5» θυμόμαστε 5 ελληνικά video clip που γυρίστηκαν στο εξωτερικό. Τέλος, παρακολουθούμε το ελληνικό TOP-10 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.

MEGA STAR ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ MEGA

#MegaStarGr

Facebook: @megastargreece

Instagram: @megastargr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024