
Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Κατέρρευσε» on air – «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά»
Το μοντέλο μιλά μέσα από το νοσοκομείο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τα όσα λέει συγκλονίζουν
Δύσκολες μέρες περνά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρήζει νοσηλείας.
Το πρωί της Παρασκευής (5/11) το μοντέλο και ο γιατρός της μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησαν τι συμβαίνει.
«Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6»
Όπως είπε ο γιατρός: «Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, από αυτές που αποκαλούμε πυελονεφρίτιδες. Είναι συχνές σε νεαρές κυρίες και απειλούν μέχρι και την υγεία του νεφρού. Είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που μας ήρθε η Δήμητρα αλλά και άλλα άτομα που μας έρχονται με αυτή τη λοίμωξη. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες».
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη από την μεριά της πρόσθεσε: «Εγώ δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό. Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6».
Στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα γιατί όπως είπε «δεν θέλει ο κόσμος να την βλέπει έτσι».
Δείτε τι αποκάλυψε το μοντέλο για την υγεία του
- Champions League: Ο τελικός που μπορεί να αλλάξει την ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου
- H ανάρτηση – απάντηση του Ολυμπιακού μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού (vid)
- Πώς τα 21 μίλια των Στενών του Ορμούζ άλλαξαν την παγκόσμια οικονομία
- Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού κατά του Μπαρτζώκα
- Αστυνομικός συνελήφθη με παράνομο οπλισμό στη λεωφόρο Βουλιαγμένης – Εξετάζεται η συμμετοχή του σε κύκλωμα εκβιαστών
- Ποια επιδόματα θα πληρωθούν από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ από τις 1 έως τις 5 Ιουνίου





