Την Παρασκευή ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό κατά του κοροναϊού με την 3η δόση για άτομα άνω των 18 ετών.
Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους έκανε ανάρτηση στο twitter που αφορά όλη τη διαδικασία.
Ο κ. Θεμιστοκλέους, στην ανάρτησή του στο twitter για την 3η δόση επαναλαμβάνει ότι την Παρασκευή 5/11/2021 τίθεται σε λειτουργία η πλατφόρμα για τους άνω των 18.
Ειδικότερα, μπορούν να κλείνουν ραντεβού όσοι έχουν κάνει το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και έχει περάσει το χρονικό διάστημα των δύο μηνών από την ημερομηνία του πρώτου εμβολιασμού τους.
Συνολικά αφορά 375.000 πολίτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν ως αναμνηστική δόση και πάλι Johnson & Johnson, ή να εμβολιαστούν το εμβόλιο της Pfizer.
Επίσης, την ίδια μέρα ανοίγει η πλατφόρμα των ραντεβού προκειμένου να κάνουν την 3η δόση (αναμνηστική) όσοι έχουν εμβολιαστεί με Pfizer, Moderna ή AstraZeneca και συμπληρώνουν έξι μήνες από την τελευταία τους δόση.
« Αύριο Παρασκευή 05/11 ανοίγει η πλατφόρμα για #εμβολιασμό με την αναμνηστική δόση για τους πολίτες άνω των 18.
-Για όσους εμβολιάστηκαν με Johnson & Johnson 2 μήνες μετά τον εμβολιασμό τους
-Για όσους εμβολιάστηκαν με Pfizer, Moderna ή AstraZeneca 6 μήνες μετά τον εμβολιασμό», ήταν η ανάρτηση του κ. Θεμιστοκλέους
?Αύριο Παρασκευή 05/11 ανοίγει η πλατφόρμα για #εμβολιασμό με την αναμνηστική δόση για τους πολίτες άνω των 18.
-Για όσους εμβολιάστηκαν με Johnson & Johnson 2 μήνες μετά τον εμβολιασμό τους
-Για όσους εμβολιάστηκαν με Pfizer, Moderna ή AstraZeneca 6 μήνες μετά τον εμβολιασμό
Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα, τονίζει ότι ο λόγος για να κάνει κάποιος την 3η δόση, δηλαδή την αναμνηστική, είναι για να προστατευθεί και όχι για να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό.
Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι το θέμα είναι επιστημονικό, καθώς πρόσθεσε ότι πρέπει να λυθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59