Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός - Ηλιοφάνεια αλλά και αφρικανική σκόνη

Καιρός – Ηλιοφάνεια αλλά και αφρικανική σκόνη

Η θερμοκρασία μένει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Αποπνικτικός θα είναι και πάλι ο καιρός αύριο Παρασκευή με την θερμοκρασία να μένει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και την αφρικανική σκόνη να κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Σύμφωνα με το Meteo ο καιρός την Παρασκευή θα είναι αίθριος με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ θα παρατηρηθεί και μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο, προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια, αυξημένα ποσοστά υγρασίας και τοπικές ομίχλες τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και νότια τμήματα.

Επίσης, θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως τους 27 βαθμούς), 13 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Στην Αττική, σύμφωνα με το Meteo, αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Επιπλέον, ηλιοφάνεια θα επικρατήσει και στη Θεσσαλονίκη, με αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και τοπικές ομίχλες από τις βραδινές έως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024