Σε εξέλιξη είναι μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό μίας 16χρονης, που εξαφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης (2/11) από το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα Θηλέων.
Η ανήλικη έχει ελληνική υπηκοότητα και φιλοξενείται στο Ίδρυμα από το 2014 κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
Διατάχθηκε ΕΔΕ
Τα ίχνη της χάθηκαν περίπου στις 21:00 και, σύμφωνα με το tempo24, οι Αρχές ενημερώθηκαν άμεσα.
Ωστόσο, η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε θρίλερ καθώς ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας Νίκος Σταθακόπουλος διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκεη 16χρονη.
Το pelop.gr σημειώνει ότι το κορίτσι είχε φύγει από το Ίδρυμα και στο παρελθόν και επέστρεψε είτε κατόπιν δικής του επιθυμίας, είτε μετά από τον εντοπισμό του.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).