
Ζήνα Κουτσελίνη – Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την απόλυσή της
Μίλησε πρώτη φορά για την απόλυσή της από τον Alpha
H δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσινέλη μίλησε επιτέλους με ονόματα για το ποιοι θεωρεί ότι ευθύνονται για την απόλυσή της από τον Alpha.
Η Ζήνα Κουτσελίνη θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και σύμφωνα με απόσπασμα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η δημοσιογράφος προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για την περίοδο που απολύθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα, έχει πεθάνει πριν από μία εβδομάδα ο αδελφός μου, φεύγω από την κηδεία και γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα. Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Και το 19% μας δυσαρεστεί.» δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια στ Τη δεύτερη μέρα κάνει 15% . Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε, δεν μπορείς να γίνεις Ελένη Μενεγάκη. Θέλει να στρώσεις ποπό κάτω. Δεν το έκρυψα ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου» δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.
«Δεν ξέρω αν το είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, ο Τζώνη Καλημέρης» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.
Μάλιστα βούρκωσε και είπε: «Και για αυτό το πλάσμα που δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου με έδιωξε, έχω μόνο αγάπη»
- Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα μετά από βλάβη στο φορτηγό τους [σκληρές εικόνες]
- Σώοι οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού – Λήξη συναγερμού για τη διαρροή αέρα
- Γαλλία και Γερμανία προτείνουν σταδιακή ενσωμάτωση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση
- Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: «Ήταν αθώα» λέει ο δικηγόρος της 44χρονης που αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού
- 16ο Annual Capital Link Sustainability Forum «Δημόσιος & Ιδιωτικός Τομέας με Όραμα τη Βιωσιμότητα»
- Scope: Η Ελλάδα στις πιο εκτεθειμένες οικονομίες στην κλιματική κρίση


