Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Αϊβάζης - «Ακόμη δυσκολεύομαι να αναπνεύσω» – Περιγράφει τη μάχη με τον κοροναϊό

Γιάννης Αϊβάζης – «Ακόμη δυσκολεύομαι να αναπνεύσω» – Περιγράφει τη μάχη με τον κοροναϊό

Ο ηθοποιός κατάφερε να ξεπεράσει τελικά το πρόβλημα με την υγεία του και πλέον βρίσκεται στο σπίτι με την οικογένειά του, η οποία επίσης νοσεί, αλλά σε πιο ήπιο βαθμό.

Επτά ημέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος κόλλησε κοροναϊό και διαπίστωσε ότι το οξυγόνο στο αίμα του μειωνόταν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί νοσηλεία.

Ο ηθοποιός κατάφερε να ξεπεράσει τελικά το πρόβλημα με την υγεία του και πλέον βρίσκεται στο σπίτι με την οικογένειά του, η οποία επίσης νοσεί, αλλά σε πιο ήπιο βαθμό.

«Είναι άτιμο πράγμα»

«Είναι ένα άτιμο πράγμα. Από εκεί που νομίζεις ότι είσαι άτρωτος και έχεις ξεμπερδέψει, ξαφνικά βρίσκεσαι στο χείλος του γκρεμού και παλεύεις να αναπνεύσεις. Χρειάστηκα οξυγόνο. Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος νομίζω θα ήταν δυσκολότερα. Η πιο σοφή απόφαση που έχω πάρει ήταν να εμβολιαστώ. Έμεινα 7 μέρες στο νοσοκομείο. Το πιο συγκλονιστικό πράγμα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος που νοσεί είναι να ακούει δίπλα του έναν άλλον άνθρωπο να χαιρετάει τους δικούς του και να τους λέει ότι ίσως δεν σας ξαναδώ» δήλωσε αρχικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και συνέχισε:

«Οι άνθρωποι που μπαίνουν στο νοσοκομείο υπογράφουν κι εγώ υπέγραψα, μου ζήτησαν το τηλέφωνο της συζύγου μου και ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν δίπλα μου και μιλάγαμε, μέσα σε δύο ώρες έγινε τόσο κρίσιμη η κατάστασή του, έγινε χειρότερα και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν. Ουσία έχει η ζωή, ουσία έχει ότι ανά πάσα στιγμή αν δεν προστατευτούμε, αν δεν προσέξουμε, ακόμα και εμβολιασμένοι μπορεί να βρεθούμε στο χείλος του θανάτου. Ακόμα παλεύω για να μπορέσω να αναπνεύσω καλά. Ευτυχώς και η σύζυγός μου η Μαρία και η κόρη μου το πέρασαν πιο ελαφριά».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024