Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Οδηγίες» Κόντε για… καλύτερο σεξ

«Οδηγίες» Κόντε για… καλύτερο σεξ

Ο Αντόνιο Κόντε ετοιμάζεται να στρωθεί στη δουλειά με την Τότεναμ, όμως εκτός από τακτικές και ποδοσφαιρικές οδηγίες, φαίνεται πως έχει εμβαθύνει και στην… σεξολογία.

Ο Αντόνιο Κόντε είναι ο εκλεκτός της Τότεναμ, μετά το «διαζύγιο» με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο και είναι ένας άνθρωπος με μπόλικο… παρασκήνιο γιατί δεν σκέφτεται πάντα συμβατικά και αμιγώς ποδοσφαιρικά.

Σε συνέντευξή του, στο παρελθόν, αποκάλυψε το μυστικό του για να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερη καταπόνηση στο σώμα τους κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σε περιόδους πολλών αγώνων, οι παίκτες δεν θα πρέπει να κάνουν σεξ για πολλή ώρα. Θα πρέπει να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια σε αυτόν τον τομέα. Γι’ αυτό και η καλύτερη στάση γι’ αυτούς είναι να βρίσκονται από κάτω και η παρτενέρ τους από πάνω. Και είναι προτιμότερο να κάνουν σεξ με τις συζύγους τους, ώστε να μη νιώθουν υποχρεωμένοι να κάνουν έξτρα προσπάθεια».

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024