
Κοροναϊός – Ξεπέρασαν τα πέντε εκατομμύρια οι θάνατοι σε όλο τον κόσμο
Ο ΠΟΥ εκτιμά, ωστόσο, ότι αν ληφθεί υπόψη η υπερβάλλουσα θνησιμότητα που συνδέεται άμεσα και έμμεσα με την Covid-19, ο απολογισμός της πανδημίας ενδέχεται να είναι δύο έως τρεις φορές υψηλότερος από αυτόν που καταγράφεται επισήμως
Η πανδημία της Covid-19 έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από πέντε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αφότου εντοπίστηκε για πρώτη φορά ο ιός, στο τέλος του 2019 στην Κίνα, σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου, που έγινε την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, στις 23:30 ώρα Ελλάδας, η οποία βασίζεται σε επίσημες πηγές.
Αυτός ο απολογισμός, που καταμετρά τους θανάτους οι οποίοι καταγράφηκαν από τις εθνικές υγειονομικές αρχές, αντιπροσωπεύει μόνο ένα μέρος των θανάτων που συνδέονται, στην πραγματικότητα, με τον κοροναϊό.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτιμά ότι αν ληφθεί υπόψη η υπερβάλλουσα θνησιμότητα, που συνδέεται άμεσα και έμμεσα με την Covid-19, ο απολογισμός της πανδημίας ενδέχεται να είναι δύο έως τρεις φορές υψηλότερος από αυτόν που καταγράφεται επισήμως.
- Spotify: Η αναβάθμιση στις λίστες αναπαραγωγής – Μια νέα λειτουργία για τους χρήστες
- Γιορτή σήμερα 15 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]


