Κοροναϊός – Ξεπέρασαν τα πέντε εκατομμύρια οι θάνατοι σε όλο τον κόσμο
Ο ΠΟΥ εκτιμά, ωστόσο, ότι αν ληφθεί υπόψη η υπερβάλλουσα θνησιμότητα που συνδέεται άμεσα και έμμεσα με την Covid-19, ο απολογισμός της πανδημίας ενδέχεται να είναι δύο έως τρεις φορές υψηλότερος από αυτόν που καταγράφεται επισήμως
Η πανδημία της Covid-19 έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από πέντε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αφότου εντοπίστηκε για πρώτη φορά ο ιός, στο τέλος του 2019 στην Κίνα, σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου, που έγινε την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, στις 23:30 ώρα Ελλάδας, η οποία βασίζεται σε επίσημες πηγές.
Αυτός ο απολογισμός, που καταμετρά τους θανάτους οι οποίοι καταγράφηκαν από τις εθνικές υγειονομικές αρχές, αντιπροσωπεύει μόνο ένα μέρος των θανάτων που συνδέονται, στην πραγματικότητα, με τον κοροναϊό.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εκτιμά ότι αν ληφθεί υπόψη η υπερβάλλουσα θνησιμότητα, που συνδέεται άμεσα και έμμεσα με την Covid-19, ο απολογισμός της πανδημίας ενδέχεται να είναι δύο έως τρεις φορές υψηλότερος από αυτόν που καταγράφεται επισήμως.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.