Ένα ακόμη σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα στις Σέρρες όταν ένας 28χρονος άνδρας, ο οποίος και συνελήφθη, τραυμάτισε με μαχαίρι την 37χρονη σύντροφό του
Σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα στις Σέρρες όταν ένας 28χρονος άνδρας, ο οποίος και συνελήφθη, τραυμάτισε με μαχαίρι την 37χρονη σύντροφό του. Ενα ακόμη περιστατικό έμφυλης βίας δηλαδή που έρχεται να προστεθεί στα όσα συγκλονιστικά συμβαίνουν στη χώρα μας με τις 13 γυναικοκτονίες μέσα σε 10 μήνες το 2021.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του αστυνομικού τμήματος Σερρών πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Ο συλληφθείς, τραυμάτισε στο χέρι με ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών, την 37χρονη σύντροφό του στο σπίτι που διαμένουν. Το παραπάνω μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και περί όπλων, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα