
Με πνευμονία εισήχθη στο νοσοκομείο ο Νίκος Στραβελάκης – Νοσεί με κοροναϊό
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Στραβελάκης ταλαιπωρούνταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από έντονο βήχα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.
Με συμπτώματα πνευμονίας εισήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ο παρουσιαστής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Νίκος Στραβελάκης που νοσεί από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας με κοροναϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρούνταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από έντονο βήχα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.
Οι γιατροί πρότειναν την άμεση εισαγωγή του, προκειμένου να παρακολουθείται επισταμένως η πορεία της υγείας του.
Έχει κάνει και την αναμνηστική δόση εμβολίου
Σημειώνεται ότι ο κ. Στραβελάκης, έχει κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, ενώ βρισκόταν σε κατ’ οίκον καραντίνα από την περασμένη Δευτέρα.
Είχε κάνει από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας αλλεπάλληλα self test τα οποία όμως έβγαιναν αρνητικά και όταν τα συμπτώματα επέμεναν επικοινώνησε εκ νέου με τον προσωπικό του γιατρό που του συνέστησε να προβεί και σε τεστ PCR το οποίο βρήκε θετικό.
Ειδικότερα, ο έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος την Πέμπτη έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της Covid με το σκεύασμα της Pfizer, εμφάνισε συμπτώματα γρίπης δυο μέρες μετά, το Σάββατο.
Το self test που έκανε βγήκε αρνητικό με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου.
Τα συμπτώματα συνεχίστηκαν και την Κυριακή, με το νέο τεστ να βγαίνει ξανά αρνητικό.
Ο κ. Στραβελάκης υπεβλήθη σε rapid test το πρωί της Δευτέρας, που ήταν αρνητικό, ωστόσο έπειτα από συμβουλή του γιατρού του, υπεβλήθη σε μοριακό έλεγχο, που τον «έδειξε» θετικό αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη μεταβίβαση εισιτηρίων διαρκείας
- Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του
- Ειδική άδεια μητρότητας: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Η διαδικασία
- Επίθεση με μαχαίρι στο Παρίσι: «Ο Αλλάχ με διέταξε» είπε ο δράστης που τραυμάτισε τρεις γυναίκες
- Εθνική πόλο: Το γλέντι των «χρυσών» παιδιών σε ελληνικό κέντρο στο Σίδνεϊ – Τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο (vids)
- Από το Toy Story 5 στην Οδύσσεια: Ξεκίνησε η μάχη των δισεκατομμυρίων στο box office

