Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλυπτήρια της προτομής του Κοσμά του Αιτωλού

Αποκαλυπτήρια της προτομής του Κοσμά του Αιτωλού

Με τον δικό τους τρόπο τίμησαν την πλούσια δράση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού ο Δήμος της Νέας Σμύρνης και ο Σύλλογος Απανταχού Θερμίων Αθηνών "Θέρμιος Απόλλων". Η προτομή του Αγίου θα κοσμεί εδώ και στο εξής την πλατεία Θέρμου στη Νέα Σμύρνη

Επιθυμώντας να τιμήσουν τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, ο Δήμος της Νέας Σμύρνης και ο Σύλλογος Απανταχού Θερμίων Αθηνών «Θέρμιος Απόλλων» δημιουργήσαν τον δικό του χώρο «υπενθύμισης» της πλούσιας ανιδιοτελούς δράσης του σε καιρούς δύσκολους για τον απανταχού Ελληνισμό

Με τη δέουσα λοιπόν επισημότητα τελέστηκαν, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην πλατεία Θέρμου της Νέας Σμύρνης, προσφορά του Συλλόγου Απανταχού Θερμίων Αθηνών «Θέρμιος Απόλλων».

Παρόντες ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Ράπτης, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος κόσμου.

Η προτομή του Αγίου πλέον θα κοσμεί την πλατεία Θέρμου. Ο Σταύρος Τζουλάκης, Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης  μάλιστα υποδέχθηκε τον ομόλογο του, του Δήμου Θέρμου για το τελετουργικό.
Ο Δήμαρχος Θέρμου μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη του, μας είχε αναφέρει την επιθυμία του να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδοχές στον Δήμο του ώστε να αναδειχθεί περαιτέρω ο Θρησκευτικός Τουρισμός λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένα εμβληματικό έργο είναι η ολοκλήρωση του δρόμου  Δρυμώνα – Χαλίκι – Προυσός που θα βοηθήσει  τον Προσκυνηματικό τουρισμό στο δήμο μας με σύνδεση του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και της Μονής Παναγίας Προυσιώτισσας».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024