Επίθεση με βιτριόλι – Με τον υπουργό Υγείας συναντήθηκε η Ιωάννα – Τι ειπώθηκε, ποιες οι επόμενες κινήσεις της
Με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη συναντήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας μίλησε για τις κινήσεις που θα κάνουν από εδώ και πέρα σε νομικό επίπεδο.
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, συναντήθηκε με τον Θάνο Πλεύρη, ενώ ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας μίλησε για το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα σε νομικό επίπεδο.
Ο δικηγόρος της Ιωάννας αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη για την επίθεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι». Όπως είπε ο κ. Λύτρας, η Ιωάννα νιώθει μια πρώτη δικαίωση από την απόφαση του δικαστηρίου που επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αναμένεται συνέχεια σε νομικό επίπεδο
Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα θα υπάρξει συνέχεια από πλευράς τους σε νομικό επίπεδο, καθώς όπως είπε πρόθεσή τους είναι να υποβάλουν μήνυση σε δυο συγκεκριμένους ανθρώπους προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε συνέργεια στην επίθεση, αν την βοήθησαν και μέχρι ποιο σημείο και αν υπήρχε συνέργεια.
Τέλος, ο κ. Λύτρας επιβεβαίωσε πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 που έκαναν λόγο για συνάντηση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, ο κ. Πλεύρης συνάντησε την Ιωάννα στο γραφείο του και της είπε ότι θα είναι δίπλα της για ότι χρειαστεί. «Δεν ήταν γνωστό και δεν ήθελαν ούτε η Ιωάννα ούτε ο κ. Πλεύρης να δημοσιοποιηθεί αυτή τη συνάντηση», είπε ο κ. Λύτρας.
- Κούβα: Δίνει χάρη σε 2.010 κρατουμένους ενόψει του Πάσχα των καθολικών
- Αρτεμις 2: Οι αστροναύτες βγαίνουν από την τροχιά της Γης και κατευθύνονται στη Σελήνη
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442