
H Γη της Ελιάς – H Μυρτάλη αποκαλύπτει την σκληρή της πλευρά
Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται σήμερα με νέο επεισόδιο στις 21.00
Νέες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο με τους πρωταγωνιστές να έρχονται αντιμέτωποι με νέες αποκαλύψεις.
Στο σημερινό επεισόδιο η Μυρτάλη θα μιλήσει «έξω από τα δόντια» στον Ισίδωρο, γνωστοποιώντας του πως θα διεκδικήσει κάθε σπιθαμή της περιουσίας του πατέρα της, ακόμα και το δικό του μερίδιο.
Ο Ισίδωρος, όμως, έχει ακόμα ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει, καθώς ο δικαστικός κλητήρας τού επιδίδει την αγωγή της Αντιγόνης εναντίον του.
Ο Λυκούργος μαθαίνει, εμπιστευτικά, από τον αστυνόμο Κουράκο όλο το παρασκήνιο για τους φόνους του Πέτρου και της Στέλλας. Η Αθηνά, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται στη Μαργαρίτα την ερωτική σχέση που είχε με κάποιον μικρότερό της, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει ποιος ήταν.
Η Αθηνά, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται στη Μαργαρίτα την ερωτική σχέση που είχε με κάποιον μικρότερό της, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει ποιος ήταν. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο Σούνιο και συναντιέται με τη μάνα της Αθηνάς, κρυφά απ΄ όλους. Ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται σε ένα ακόμα παράνομο ραντεβού και τώρα πια καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο.
Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

- Το Ισραήλ «συνέλαβε» 175 ακτιβιστές σε 20 πλοία του Global Sumud Flotilla – Κατηγορίες για παράνομη ενέργεια
- Θύελλα στην Αγγλία για τη διαιτησία και τον Σιμεόνε μετά το Ατλέτικο – Άρσεναλ
- Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2026: Τι θα δούμε σε Ηρώδειο, Επίδαυρο, Μικρή Επίδαυρο και Πειραιώς 260
- Συνάντηση Ανδρουλάκη – Φαραντούρη για τη συμπόρευση του ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που παρέσυρε με το Ι.Χ. του ένα 9χρονο παιδί και το εγκατέλειψε
- Το trash talking του ΛεΜπρόν στον Σενγκούν: «Είσαι το μόνο άτομο εδώ που δεν μπορεί να μιλάει για σοφτ φάουλ» (vid)



