
Εύκολα η Τορίνο (3-0)
Η Τορίνο επικράτησε με 3-0 της Σαμπντόρια για την 11η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας.
Μετά την ήττα από τη Μίλαν, η Τορίνο επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3-0 εντός έδρας της Σαμπντόρια για την 11η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην 11η θέση, «πιάνοντας» τη Σασουόλο στους 14 βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα του Ντ’Αβέρσα παρέμεινε στη 15η θέση με 9 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα, καθώς ο Πράτ στο 17′ σκόραρε από κοντά, κάνοντας το 1-0.
Στο 40′ ο Λινέτι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία, ενώ στο 52′ η Τορίνο διπλασίασε τα τέρματά της, με τον Σινγκό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή για το 2-0.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπελότι στις καθυστερήσεις.
Τορίνο: Σάβιτς, Μπουοντζιόρνο, Μπρέμερ, Ντζιντζί, Πόμπεγκα, Λούκιτς, Σινγκό (53’ Βόιβοντα), Άινα (86’ Ροντρίγκες), Λινέτι (86’ Βέρντι), Πρατ (77’ Ρινκόν), Σανάμπρια (53’ Μπελότι)
Σαμπντόρια: Οντέρο, Θόρσμπι, Οτζέλο, Σαμπό, Σίλβα, Έκνταλ (54’ Γκαμπιαντίνι), Ντραγκουσίν (81’ Κόλεϊ), Γιοσίντα, Μπερεζίνσκι (69’ Ασκίλντσεν, 82’ Τσιέρβο), Καντρέβα, Κουαλιαρέλα (54’ Καπούτο).
- Γιορτή σήμερα 24 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ προέδρου στις ΗΠΑ – Στις 24 Σεπτεμβρίου
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Μάτι: Συγκίνηση οκτώ χρόνια μετά την τραγωδία – Τρισάγιο, προσκλητήριο νεκρών και πορεία στο δρόμο της φωτιάς


