Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όλγα Τρέμη - Η άγνωστη ιστορία πίσω από το «έτρεχα και έχω λαχανιάσει», τα δελτία ειδήσεων και το λίφτινγκ

Όλγα Τρέμη – Η άγνωστη ιστορία πίσω από το «έτρεχα και έχω λαχανιάσει», τα δελτία ειδήσεων και το λίφτινγκ

«Eίπα την αλήθεια. Η αλήθεια είναι λυτρωτική»

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρισε η Όλγα Τρέμη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στο «Happy Day» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δελτία ειδήσεων, στον λόγο που αποφάσισε να βγει στη σύνταξη και στη σχέση της με τη Φώφη Γεννηματά.

«Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τηλεόραση. Από τη στιγμή που ανακάλυψα αυτήν την επικοινωνία στο ίντερνετ, μειώνεται το ενδιαφέρον μου. Καμία τηλεοπτική πρόταση δεν είχα. Είχα μια δύο αλλά δεν προχώρησαν. Δεν έκαναν ουρά έξω από την πόρτα μου. Στη σύνταξη βγήκα γιατί θα έχανα χρήματα που είχα δουλέψει και θα ήταν άδικο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν θα έκανα ξανά δελτίο ούτε κατά διάνοια. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για τη γενιά μου κατά την γνώμη μου, μια επάνοδος της δικής μου γενιάς θα ήταν απλά η απόλυτη απομυθοποίηση».

Οι δύσκολες στιγμές και η φράση «έτρεχα και έχω λαχανιάσει» που έχει μείνει στην ιστορία

Αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που είχε στα δελτία αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το «έτρεχα και έχω λαχανιάσει».

«Μια φορά που είχε χαλάσει το ασανσέρ και έπρεπε να ανέβω με τη σκάλα και ανέβηκα λαχανιασμένη και δεν μπορούσα να εκφωνήσω τους τίτλους. Οπότε δεν ήξερα τι να κάνω και είπα «με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά συνέβη αυτό κι αυτό». Eίπα δηλαδή την αλήθεια, η αλήθεια είναι λυτρωτική», σημείωσε.

Σε ερώτηση για το λίφτινγκ που είχε κάνει κάποτε απάντησε:«Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ντρέπεται κάποιος που έχει κάνει λίφτινγκ. Είναι μια επιλογή και δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς από εμάς – περιλαμβάνω και τους άντρες – να επιθυμούν να είναι καλύτεροι σε σχέση με την πραγματική τους ηλικία».

«Έπρεπε να δουλέψει διπλά»

Τέλος, έκανε ειδική μνεία στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά λέγοντας ότι είχε να παλέψει με πολλά πράγματα.

«Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κάναμε κουβέντες πολύ γλυκές και ανθρώπινες πέραν της πολιτικής. Είχε να παλέψει με πολλά πράγματα και ως γυναίκα και ως φορέας του ονόματος. Έπρεπε να δουλέψει διπλά και τριπλά για να αποδείξει την αξία της και παράλληλα έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Της δημιουργούσε μια πρόσθετη αγωνία όχι μόνο για την ίδια της τη ζωή, αλλά και για να μη στερήσει την παρουσία της από τα παιδιά της», κατέληξε.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024