Εντολή για έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την ενέργεια ιερέα να βάλει πιστούς χωρίς μάσκα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου , παρακάμπτοντας την αστυνομία. Αφορμή αποτέλεσαν σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου.
Ο προϊστάμενος, όπως αναφέρει το grtimes.gr, ζήτησε από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «διέγερσης σε ανυπακοή».
Το περιστατικό σημειώθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα του εορτασμού του Πολιούχου. Μάλιστα καταγράφηκε από κάμερα σε ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ.
Στα πλάνα φαίνεται ότι ο εν λόγω ιερέας προέτρεψε πιστούς να εισέλθουν εντός του ναού χωρίς τη μάσκα, πάρα τις συστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα