Η νοσηλεία του Γιάννη Αϊβάζη με κοροναϊό έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλη την ελληνική showbiz – και στη χώρα γενικότερα.
Άλλωστε, ο γνωστός ηθοποιός είναι πλήρως εμβολιασμένος, με αποτέλεσμα κανείς να μην περιμένει ότι η ασθένεια θα μπορούσε να πάρει αρκετά σοβαρή τροπή ώστε να χρειαστεί να διακομισθεί στο νοσοκομείο.
Σήμερα, η Μαρία Αντωνά επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και μετέφερε στο κοινό της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.
Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε:
«Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, η φωνή του ήταν τρεμάμενη. Δήλωσε πως είναι λιγάκι καλύτερα, βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο, η Μαρία Κορινθίου δεν μπορεί να τον δει από κοντά λόγω του κορνοϊού και αναμένει να βγει ξανά, να πατήσει στα πόδια του ο άνθρωπος γιατί ήταν μια περιπέτεια η οποία τον ταλαιπώρησε πάρα μα πάρα πολύ.
Επειδή τον άκουσα στο τηλέφωνο ήταν πάρα πολύ καταβεβλημένος».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας