Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο πατέρας του Άιρτον Σένα

Πέθανε ο πατέρας του Άιρτον Σένα

Σε ηλικία 94 ετών έφυγε από την ζωή ο Μίλτον ντα Σίλβα, 28 χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του γιου του Άιρτον Σέννα στην πίστα της Ίμολα.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας, ο Μίλτον ντα Σίλβα πέθανε από φυσικά αίτια στο Σάο Πάολο, όπου ζούσε με τη σύζυγό του Neyde Joanna Senna και τα δύο του παιδιά, τη Viviane και τον Leonardo.

Ο  Άιρτον Σέννα είχε γίνει γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του, αλλά ο πατέρας του ήταν το στήριγμα του και αυτός που τον καθοδηγούσε σε κάθε του βήμα στην καριέρα του μέχρι και την 1η Μάϊου του 1994, όπου ο πιλότος της Formula 1 βρήκε τραγικό θάνατο στην πίστα της Ίμολα.

Το όνειρο του πατέρα του Άιρτον Σέννα ήταν ο γιος του να ασχοληθεί με τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Ωστόσο όμως όταν είδε το ταλέντο του δεν άργησε να τον ωθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και ήταν αυτός που τον στήριξε από τα πρώτα του βήματα στους αγώνες καρτ και στην συνέχεια στην Formula 1.

Είναι χαρακτηριστικό, πως οι δυο τους είχαν ελάχιστες κοινές εμφανίσεις όταν ο Σέννα μεσουρανούσε στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μια από τις λιγοστές κοινές τους εμφανίσεις ήταν στο Grand Prix Βραζιλίας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024