Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Νίκη Βόλου, καθώς πριν την έναρξη του ματς σημειώθηκαν μεγάλης έκτασης επεισόδια.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οπαδοί της φιλοξενούμενης Νίκης Βόλου με το που μπήκαν μέσα στο γήπεδο, κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τις πτέρυγες, προκαλώντας σκηνικό έντασης. Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς κάποιοι από τους οπαδούς της ομάδας της Μαγνησίας βρέθηκαν «κρεμασμένοι» στα κιγκλιδώματα, δείχνοντας πρόθεση εισβολής προς την άλλη πλευρά.
Μάλιστα από τα επεισόδια προκλήθηκε και ένας τραυματισμός, με τον τραυματία να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο ΓΝΤ.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Ολυμπιακός συνομίλησε με το ChatGPT ζητώντας του να αναβαθμίσει την πανηγυρική φωτογραφία του Αγιούμπ Ελ Κααμπί από τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας και η απάντηση που έλαβε ήταν… φουλ ερυθρόλευκη!