Βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία στην Κρήτη – Νεκρός 35χρονος ψαράς
Ένα μεγάλο κύμα χτύπησε έναν από τους ψαράδες, ο οποίος βρέθηκε στη θάλασσα. Τότε οι άλλοι δύο προσπάθησαν να τον βοηθήσουν βουτώντας στο νερό, ενώ ο τέταρτος ειδοποίησε το Λιμενικό.
Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στην Αγία Πελαγία του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, με έναν ερασιτέχνη ψαρά να χάνει τη ζωή του.
Ειδικότερα, τέσσερις άνδρες ψάρευαν στην περιοχή Αλυκές, σε μια βραχώδη περιοχή, χωρίς να υπολογίζουν όμως την έντονη θαλασσοταραχή.
Ανασύρθηκε νεκρός
Ένα μεγάλο κύμα χτύπησε έναν από τους ψαράδες, ο οποίος βρέθηκε στη θάλασσα. Τότε οι άλλοι δύο προσπάθησαν να τον βοηθήσουν βουτώντας στο νερό, ενώ ο τέταρτος ειδοποίησε το Λιμενικό.
Οι δύο κατάφεραν να βγουν και μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ, όμως ο 35χρονος ανασύρθηκε νεκρός.
Στο σημείο έσπευσαν ένα αλιευτικό που βρισκόταν στην περιοχή, ένα σκάφος αναψυχής αλλά και σκάφος του Λιμενικού.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων