Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Oι ΑΒΒΑ επιστρέφουν για να σώσουν το 2021

Oι ΑΒΒΑ επιστρέφουν για να σώσουν το 2021

40 χρόνια μετά η Benny, ο Björn, η Agnetha και η Anni-Frid είναι ξανά μαζί στο μεγαλύτερο reunion της pop

Νέο άλμπουμ με 10 καινούρια τραγούδια από τους ABBA, την μεγαλύτερη pop μπάντα από το 1970 και μετά, και οι φαν παραληρούν.

«Επιτέλους, ήρθαν οι ABBA για να φτιάξει το 2021» γράφουν χρήστες του twitter.

Kυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ομάδες θαυμαστών του θρυλικού συγκροτήματος που μαζεύονταν για να ακούσουν τα νέα τραγούδια για πρώτη φορά. Μέσα σε 3 ημέρες έχουν γίνει 80.000 προπαραγγελίες μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για όσους δεν θυμούνται ή δεν έζησαν εκείνη την εποχή, την δεκαετία του 1980 ήταν τόσο «uncool» να γουστάρεις τους ABBA. Mπορεί να είχαν τρομερή εμπορική επιτυχία αλλά δεχόντουσαν πολύ σκληρή κριτική. «Τη δεκαετία των 80’ς νομίζαμε πως οι Abba είχαν ξοφλήσει» λέει ο Andersson.

«Όλα τα κέρδη μας πήγαιναν στην εταιρεία μας και μοιραζόμασταν τα κέρδη δια τέσσερα. Μια μέρα είπαμε «οκ παιδιά, τελειώσαμε, ας κάνουμε κάτι άλλο για ένα διάστημα και αν είμαστε ακόμα ζωντανοί, τα ξαναλέμε. Ε, πουλήσαμε την εταιρεία και πίστεψέ με, δεν περιμέναμε ότι οι ABBA θα είχαν συνέχεια».

Τα 10 νέα τραγούδια του άλμπουμ που θα έχει τον τίτλο Voyage, είναι γραμμένα «αγνοώντας εντελώς οτιδήποτε καινούριο έχει συμβεί τις τελευταίες δεκαετίες στην ποπ. Θέλουμε να ξαναζωντανέψουμε το αυθεντικό πνεύμα των ABBA, την πρωτότυπη παρουσία μας. Για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν νιώθω ότι υπάρχει κάτι στην σύγχρονη pop που να με κάνει να ..μαγευτώ, να χάσω τα λόγια μου» λέει ο Andersson.

Δεν αγχώνονται για το αποτέλεσμα των τραγουδιών τους. Βρίσκονται στο στούντιο και είναι ήρεμοι, σίγουροι, όπως μεταφέρει ο Alexis Petridis για την Guardian. «Είμασταν όλοι μαζί, ερμηνεύαμε τα κομμάτια λες και ήμασταν στην σκηνή. Απλά δεν βρισκόμασταν στη σκηνή αλλά μπροστά από 75 άτομα που μας παρακολουθούσαν μέσω υπολογιστή και μερικές εκατοντάδες κάμερες» συνεχίζει ο Andersson.

H μπάντα ετοιμάζεται και για το πρώτο τους reunion live (διαδικτυακό live, ελέω πανδημίας), που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων, μέσα στο 2022.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://abbavoyage.com

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024